TRÅKIG!

nu sitter jag här i skolan och lyssnar på Dancing, h¨åller på med tråkiga facebook och ska försöka skriva lite i min blogg.
Efter detta har jag lunch, och sen lite lektioner...
Sen ska jag hem och gå på yoga med mamma :)

Jag e förälskad- igen!

Den här låten är något bortom det vanliga. Jag vet inte varför men jag bara älskar denna låten. Jag är förälskad igen i musikens konst att göra något sånt här vackert!
(jag vet att jag låter som ett totakt freak)


jag e inte död

Jag har totalt glömt bort min blogg...
Whoops!

Idag är det söndag och jag har haft en helg med tjejerna!
I fredags bakade jag cupcakes
I lördags hade jag klädbytarkväll med systrarna mina. Jag hade gjort ceasarsallad och cupcakes och vi bytte kläder (såklart!) också tittade vi på Eva & Adam filmen, Guud sikken nostalgi!
Sen sov judit över, vi har slappat hela dagen och nu har jag duschat och ska sova
Nattii! <3

Skolstart

Inte för att jag har något intressant att säga men jag bloggar lite ändå...
Idag har jag börjat skolan och jag har ÅNGEST!
Men på samma gång är det ju skönt med rutiner. Men det betyder också gitarr, teater, stress och en massa träning.

Det är ju malmöfestival nu, SKITHÄRLIGT!
I söndags spelade vi på RWP scenen, det var askul!
Jag hänger där nu nästan varje dag och ikväll ska jag se Amanda Jenssen! Ushi, jag e så jeäkla trött!
Måste nog vila från datorn lite men först ska jag installera mitt nya sequel

Hajdo!

Bakken med Judit

Hejhej, igår var jag på Bakken med min kära Judit! Det var underbart kul!

Jag gillar Bakken så sjukt mycket för att det är totaltmysigt där. De har liksom inte bara fokuserat på karuseller utan omgivningen också. Jag tycker att vi i Sverige borde ha ett liknande. Där det inte kostar för inträde och där man kan sätta sig och äta middag och sen åka tre karuseller och sen åka hem. Nu måste man planera om man ska till en nöjespark. Så tycker inte jag att det borde vara...

Själv gillade jag att åka Ulven, Bläckfisken, Fritt fall och en massa mer. Jag är inte en fegis längre! TJOHO!

Hajdo sålänge!

Minibilresa på Österlen!

Den här dagen har varit lång, vi har gjort väldigt mycket!

Vi kom iväg halv två och då började vi köra mot vårt mål. Kivik!
Vi ksulle till Café Annorlunda men innan dess skulle vi promenera på stens huvud. Där skulle man gå upp på en topp där man till slut fick mils utsikt!
Planen var också att vi skulle till Kivikv Musteri. För er som inte vet så är det en butik där de säljer de allra godaste safterna, marmeladerna och den godaste cidern. Har jag sagt att Österlen också är en av de vackraste plasterna i skåne? Det är det!
Men iallafall, vi körde på väg till våra mål. När vi kommer till Sjöbo så ser mamma en affär som har leksaks outlet och där stannar vi. I en timme...
Vi köpte en massa skit som vi egentligen inte behövde
Efter det stannade vi och köpte grönsaker och frukt på en självodlande gård, där allting var utan besprutningar och medel. Tomaten smakade fantastiskt, hallonen också! Sen stannade vi vid vägen och köpte färskpotatis där man betalade själv.
När vi sen var på väg till Kivik så såg vi en skylt där det stod: Österlen Chocklad och jag började se ett ställe med massa chocklad, där det luktade chocklad och där man nästan hörde chocklad. Och mamma som själv är chocklad fanatiker ville också dit. Så vi körde dit. Och det var som jag tänkte! Det luktade chocklad av den finaste sorten och all chocklad överföll rummet. Klart att det var dyrt men det var fan värt det! Vi köpte lite tryfflar och lite ovanliga sorters chocklad i lösvikt. Jag köpte en stålask med äkta kraftig lakrits som kostade 65kr (för 40g) Jag lovade mig själv att jag skulle spara tills dage då den gick ut (2014). För det var dyr och exklusiv lakrits som man inte kunde få tag på någon annastand (italien kanske)
Mums!
Sen var klockan mycket. Vi var hungriga, trötta och Carl behövde ammas. Vi stannade på ett café som hette: Café Madamme Blå
Jag åt en riktigt god focaccia med salami, brie och grönsaker. Jag drack lingonsaft till!
När vi fortfarande inte hade kommit till målet och vi var på väg så ville mor stanna på en loppis vid vägen. Den var allt annat än fin. Sjaskig och blaskig var den. Det var en polska som visade oss ner i källaren, hon sa bara varsågod och ja, ja, ja tusen gånger. Det stank unket i källaren och kläderna var bara det man inte ville ha. Vi gick snabt därifrån med rynkade näsor!
Jag började förstå att vi inte skulle hinna till målet. Jag som ville ha lingondricka och fläderblomssasft
Men mamma och Peter bestämde sig för att åka dit fast att de stängde om hmm.... sju minuter. De ville vara säkra på att vi skulle hitta dit när vi väl skulle dit, år 2037!
Enligt mig så åkte vi bara dit för att fresta mig, för att jag skulle få se alla andra kyckliga människor som lastade bilen full med ton av marmelad och sylt! Det kändes så...
Kunde man inte sova i Kivik och sen åka dit nästa morgon!?
Det ända som stoppade oss var att jag hínte hade mina glasögon (dumma mig!) men också Carl. Han behövde komma hem och sen hade hotellen dessutom kanske inga spjälsängar till bebisar. Synd, för det hade vaerkligen varit att leva livet, ta tillfället i akt! (och allt annat man nu säger)
Men nä, inte idag.
Istället åt vi på en restaurang där alla servetörer behandlade en illa pga det satt ett kändispar bakom oss. Då skulle man skita i alla andra då ja! Jag blev så arg. De är samma personer som oss andra, det är bara det att de tjänar pengar på att visa upp sig. Jag hatar det! Ska alla andra lida bara för att de av en ren slump har blivit kända!? Det ör så jävla patetiskt!
Mamma fick inte ens sin cola som hon faktiskt hade beställt! Och alla tre servetörerna gick till paret tre gånger var och frågade om det smakade bra, men oss kunde de inte ens fråga EN gång!?
Men maten var väl god...
Efter ett dumt restaurangbesökså körde vi hemåt. Tills vi upptäckte att Neans sommarstuga låg några meter ifrån där vi körde. Så vi körde in för att säga hej. Jag fick mitt tjejsnack med Nean och mamma fick äntligen se paradiset!
Nu sitter jag i bilen och jag är trött. Vi kör genom dimma, man luktar det och jag känner fukten mot benen. Konstigt!
Denna dagen har varit något att minnas!

Kiviks Musteri

God förmiddag!
Idag ska jag till Kiviks musteri, det blev ändrade palner, skulle egentligen till bakken med Sanna, men hon hörde inte av sig :/
så det får bli att köpa en massa älskvärd saft istället XD
På vägen så ska man gå in på en massa gosiga caféer (felicia ska bli fetare) och sen ska vi kolla litte loppisar (hoppas jag hittar en sliten skinnjacka eller en mockajacka!)
Vad ska ni göra idag?

ps. ska försöka ta litta bilder

Tant Röd På Besök

Imorse klockan halv åtta vaknade jag av SMÄRTA (med stora bokstäver!)

Jag visste att det var tant röd som var på besök igen... Suck!
Jag hade så ont att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Grejen var det att jag sov över hos kära Erica.
Hon gav mig värktabletter och vi gick o lade oss igen, herregud om man har somnat två så vill men väl inte gå upp halv åtta!?
Jag låg i en timme och väntade på att smärtan skulle försvinna, men NÄ (jäkla envisa TANT) den gick inte bort!
Efter en timme och några minuter så klarade jag inte mer. Jag var tvungen att ringa efter Peter som kunde hämta mig. Smärtan gjorde mig svag, trött och yr 
Jag kände mig så taskig som bara lämnade erica klockan nio barasådär. Men jag var tvungen, fan jag var ju inte människa. Jag kom att tänka på att föda barn ska kännas som mensvärk fast gånger tusen i smärthalt. Jag kommer dö!! BOKSTAVLIGEN!!!!
Klart att jag ska ha barn nån dag, klart att jag ska gå igenom en förlossning för det är ju värt det. Men Faan man vill bara slippa själva förlossningen. Gud, hur ska det gå!?

När jag kom hem så gick jag och lade mig och nu har jag kollat in lite gitarrer men jag kan inte bestämma mig!!! AAAAAAAAAAAAAHHHH jag blir galen!
Idag har jag beställt säsong sex av one tree hill, ska bli riktigt kul att glo på
(jag kommer vara fyrkantig i huvudet efter min seriebesatthet)
Nu ska jag ha restfest med mammsen, ha det brau

Lite problem med kameran...

Jag tänkte lägga in lite bilder från köpenhamn och från träffen med den galna familjen, men kameran klyddar så det får bli en bild som jag hade tänkt lägga in för längesen eller rättaresagt från i söndags när jag var i
slottsparken/kungsparken med Nean




ps. Imorse vaknade jag med mitt första myggbett. Den Tredje Augusti!?
Den här sommaren har inte vatt nått att minnas, jag har ingen solbränna, jag har suttit vid datan åtta timmar om dagen i fyra veckor och mitt första myggbett kom den tredje augusti! Jag tycker att jag har tillåtelsen att tycka lite synd om mig själv som har "missat" sommaren, men ändå så blir ju sommaren till det man gör det till så nu (den trejde augusti) Blir det fart på Felicia, SE UPP HÄR KOMMER JAG!!! :D
Åh, just det carl blir fem månader idag :D

Lips!

Just nu så bloggar jag inte så mycket. Ville bara berätta att jag har köpt en läpptelefon

RSS 2.0