Pictures

Här kommer lite bilder...




sista dagen i september

Hejhej det blev inget bloggande för min del igår.
Jag har liksom gömt min data för att jag inte ska sitta vid den typ två timmar om dagen (whoops!)jag har tatt ut batteriet, gömt laddaren och lagt min laptop i en byrålåda.
Men det funkade inte längre än en dag. Men jag tänkte bara lägga in ett inlägg och sen ska jag dricka te och läsa. tänkte lägga in en bild men kameran fuckar sig lite. Vi får se om det går.

Idag har jag flummat med mina kompisar. Vi var på en lekplats och sen gick vi hem till mig.
Det var jättekul!
Skumt... men kul!

Puss! <3

Nedräkning till min födelsedag


Mina förebilder!

MINA FÖREBILDER!




Rachel McAdams
En av de sötaste Tjejerna på jorden. Spelade Allie i filmen Dagboken: Jag sökte dig och fann mmitt hjärta. Hon är bedårande!

Det finns ingenting som slår beyonce! Hon kan dansa, sjunga, skådespela och modella. Dessutom är hon den vackraste kvinnan på jorden. Åh tänk att se ut som henne!

Blake Lively är en söt duktig skådespelerska som jag har fastnat för totalt! Spelar i Gossip Girl och I Systrar i jeans!




Hilarie Burton
Spelar Peyton i One tree Hill. Det är henne jag har förälskat mig i. Peyton Sawyer. Karaktären ger mig rysningar och man bara älskar henne!





Amanda Jensen
Min riktiga idol, har följt henne på hela hennes resa. Mina favorit låtar med henne är: Greetings from space och Autopilot
Dessutom är hon en sjuhesikes liveartist! hon ger verkligen allt på scen!

Anna Bergendahl
Jag har följt henne sen den dagen hon steg in till juryn 2008 (den dagen då mamma grät av hennes första och bästa framträdande, och jag satt och fick rysningar i hela kroppen!)
Hon har en fantastisk röst, den är originell och hon har en underbar personlighet!






Katy Perry
Ja, vad kan man säga?
Åååh om man hade sån kropp!!!!





Till sist men INTE minst!
Hayley Williams, sångerksa av paramore
Har just gjort en låt med BOB som har växt i mina öron. Hennes låtar med hennes band Paramore är verkligen min stil!
Hon har också medverkat som en liten bonus i Twilight då hon läste manuset innan det blev en av världens mest sedda filmer. Hon läste boken och skrev en låt till Karaktärerna Bella och Edward.

Decode: Den första låten jag hörde med dem. Sen var jag fast!






Sydnytt.

När vi var med på sydnytt.

27/9

Igår köpte jag ny mobil, så nu funkar min kamera

Det blir förhoppningsvis lite fler bilder och sånt då. Idag har jag varit hemma hos Nean och vi har pluggat och varit ute och gått. När jag kom hem så pluggade jag lite till. Kul va?

Jag tog världens bästa bild på Nean men det e såhär att hon kommer slå mig om jag lägger upp den utan att fråga henne. Jag får väl övertala henne imorgon... Hehe....

Tänkte göra en hyllning till mina förebilder. Kommer snart igen!

Pusshaj!

Dagens Låt!

Först gillade jag den inte alls. Jag tyckte att den lät som alla andra raplåtar. Men nu har den växt och jag älsakr den. Dessutom är Haley Williams en av mina idoler från ett av mina favoritband Paramore. Visste inte det innan. Trodde bara att det var en annan tjej som bara gästat för en låt. Men denna är speciell. Texten säger något mystiskt. Och hon e jävligt snygg dessutom! Så är kommer den. Dagens låt! Hoppas den gillas!

Airplanes- B.O.B feat. Haley Williams


min ointressanta dag

Min dag har varit som en vanlig dag.

Fast jag har en känsla av att något stort kommer hända snart...


Idag gjorde vi om vårt skolfoto, vi traskade upp till nåt dagis lång åt tjottaheitti, där blev vi fotade ute på en gröning!
Halsduken satt fel, mitt hår flög och jag hann inte le. Kommer se ut som ett jävla mongo!!!

Idag skulle jag egentligen tränat zumba med mamma med det blev inte =(

Nu ska jag titta på one tree hill och dricka te

Tjohej!

Beyonce- At last

GILLA!


23

En låt jag lyssnar på typ 10 gånger om dagen



Nina Kinert- Trough Your Eyes

Den här låten upptäckte jag i Linsans mobil i helgen. En söt låt som fastnar på huvet!

Nina Kinert- Trough Your Eyes


Linsan är mitt Feppo! <3



Min dag har varit Chill!

Vi hade en massa håltimmar så mina feppon och jag stack till en pizzeria på möllan.
Efter skolan så åkte jag och Nean till mobilia. Jag köpte en najsig FET halsduk som jag har tjatat om SÅÅÅ länge att jag vill ha! På köpet köpte jag en rosavit vintermössa som är hur söt som helst! Sen drack jag den chailatten som jag LÄNGTAT så mycket efter!
Nu ska jag fullända dagen med ett one tree hill avsnitt, för duktiga pluggisen har minsann gjort sina läxor!

PUSS!
Bilden kommer från när jag, linsan och nean töntade oss på H&M XD

Lillebror!


Min resonerande uppsats om kroppsideal

Min resonerande uppsats om Kroppsideal

Kroppsidealet spökar i mångas hjärnor. Vi är nästan besatta. Idag ska kvinnorna vara smala, ha stora bröst, stor rumpa, perfekt hy, inga bristningar eller celluiter och inget hår på kroppen. Om man är man så ska man vara välbyggd, ha magmuskler, hår på kroppen och så ska man vara lång. Oavsett om man är kvinna eller man så ska man lukta gott, man får absolut inte ha svettfläckar under armarna, man ska ha god andedräkt, vita tänder, välvårdade händer och naglar. Man ska inte ha finnar. Jag kan hålla på hur längesom helst…

Tvånget finns där. Pressen pressar. Man får inte vara nöjd med sig själv. Om man säger rakt ut att man tycker att man själv är jätte snygg då har man för mycket självförtroende. Då är man ”ego”.

Enligt media ska man alltid ändra på något. Man ska gå efter ”reglerna” som den senaste trend tidningen skriver. Ibland undrar jag om media tycker att vi är okappabla att forma vår egen livstil, för media ska tvunget mata oss med den senaste bantingsmedoten eller den nya effektiva nyttiga dieten. Det blir mycket press.

Jag är fjorton år gammal och jag lever med det. Jag hör från mina vänner hur deras ”skönhets tankar” och hur pressen påverkar dem. Jag tycker att det är förjävligt.

Finns det något som kan få stopp på det?

Jag tror inte att det bara är medias fel utan jag vet att vi snackar för mycket. Hur mycket man väger, hur lite eller mycket man äter, hur många gånger i veckan man tränar osv. Man pratar helt enkelt för mycket. Egentligen tror jag att ingen bryr sig för de själva är ju besatta av hur de ser ut.

Om ingen bryr sig egentligen, då spelar det ju ingen roll. Då är problemet löst. Knappast.

Vi är nog fixerade för att vi är skrämda. Skrämda av hur dietisten förklarar hur hemskt det faktiskt är om man vore överviktig. Eller hur tidningen skriver att man kommer dö om man inte skärper till sina matvanor.

Varför är vi rädda då och vad har vi att vara så rädda för?

Är det bra att man blir så rädd för övervikt så att man svälter sig till döds?

Eller tränar tills man spyr?

Är det det vi vill?

Vi borde fundera på en lösning som kan få stopp på hysterin kring fetma och övervikt. Man dör inte av att man väger fem kilo över ”normal” vikten. Det beror också på kroppsbyggnaden. Man är kanske inte skapt för att vara trålsmal. Man är inte ful eller äcklig om man är tjock.

Däremot dör man av att inte äta, till slut. Man mår ohyggligt dåligt av att träna tills man kräks. Dessutom tror inte jag på att media vill att man ska ha ätstörningar. För dem handlar det om framgång och pengar. De tjänar pengar på att folket köper deras bantningspreparat. Vi människor får smällen för det. Media vill bara tjäna pengar på sina tidningar och av det så får någon ätstörningar och riskerar att dö. Samhället är så skruvat!

Jag vet folk som har provat att spy upp bara för att testa hur det var. Jag har slutat äta i fyra dagar bara för att prova på.

Så ska det inte vara!

Media påverkar oss så mycket att det går utför för väldigt många.

När det gäller kroppsideal så är det väldigt viktigt att man har ett stort stöd från sina föräldrar, om man är ungdom. Jag har själv fått höra att jag kommer bli fet om jag gör si eller så och det sätter hemska tankar i en.

Jag tror att sådant har en motverkande effekt.

”Så som folk säger att man blir, så blir man”

Vuxna måste vakta sina munnar!

Duger jag?

Vi som människor är mycket påverkade av vad andra tycker och tänker om en själv. Om någon kollar snett på en på stan så blir man ledsen. Man förstår inte vad man gjort för fel… Egentligen borde man bli förbannad!

Vad fan tittar hon så på mig för? Borde man egentligen tänka. Men istället tänker man: Är jag ful i håret? Syns min finne jättemycket? Är den här tröjan ful?

Man borde inte bry sig men man gör det ändå. Jag själv är så påverkad att när jag går på stan själv, vilket jag inte längre gör för då får jag panik ångest och trillar i trappor eller något sådant. Ska man inte kunna gå ut på gatan utan att undra om man duger?

Dagens samhälle är verkligen riktigt skruvat!

Ungdomar svälter sig och folk kämpar för att se perfekta ut. Det borde inte vara så!

Jag tycker att vi människor måste minska på besattheten kring kroppsidealet och börja tänka sunt istället. Inte ska man behöva svälta sig för att man inte har kropp som kändisarna. Många av bilderna man ser är ju dessutom fotoshopade!

Det  kommer att bli himla svårt ändå. Hur man än gör så kommer man alltid ha stressen och pressen hängandes över sig.

Man får väl tycka om sig själv?

För allting bevisar motsatsen.

Min slutsats är att jag ska börja tycka om mig själv och min kropp. Sedan ska jag hoppas att det sprider sig över hela världen och att dessa jäkla kroppsideal försvinner. Vi är skapta för att vara vackra på våra sätt. Låt inte skitsnack, snea blickar och media förstöra det.

Älska dig själv!


"kärleksvisan"

En söt dagens låt, fylld med äkta kärlek!
Skriver till kronprinsessan och Prins Daniel


Min söta kusin på besök



Min söta kusin på besök!

Min söndag, utan teater

Idag har jag haft en mys söndag. Även om jag saknade teatern som fan så fick man väl göra det bästa av dagen.
Så det gjorde jag. Jag tittade på one tree hill i typ fyra timmar, sen kommer min moster, hennes man och mina två kusiner när jag fortfarande ligger i sängen med pyjamas.... Whoops!

Jag umgicks med dem, sen stannade Lova extra länge, vi ritade, spelade spel och tittade på katten gustav. Nostalgi!
Sen har jag gjort läxor, surfat lite och nu sitter jag här och bloggar och dricker te.

Åh justdet! När vi åt middag så spillde min kusin köttfärs på min body och mina snickarbyxor! Jag var nära på att börja gråta. Mina favoritkläder!

Jag & Mina Snickarbyxor



Jag och mina Snickarbyxor!

MUMS!

Hejhej idag har jag bakat Naanbröd och ätit Chicken Tikka Masala med familjen =)
det var trevligt!
Nu sitter jag och sitter...

greetings from space



den här låten har jag älskat sen hon slöppte sin första skiva dvs sen i maj 2008
den har något speciellt och man måste ju bara älska Amanda Jenssen!

Autopilot


orättvisa

Jag har så mycket åsikter!
Någonstans måste man väl få ut dem?
Därför finns min blogg!

Jag är så himla trött på folk som skyller av sig på hur de mår när de gör någon illa eller har gjot något dumt.
Så jävla fel!
En kille slår en tjej så att hon blir skadad. Sen får tjejen höra av rektorn att det inte gör så mycket för killens pappa slår honom varje dag!!

Det är väl fan ens eget ansvar att ta ställning för vad man gör? Man kan väl inte skylla över det på att man mår dåligt hemma!

Samma sak med detta;
Det finns folk i min klass som visar att de mår dåligt. De skolkar och de tar inte skolan på allvar. Sen finns det dem som OCKSÅ mår dåligt hemma men som kämpar röven av sig ändå. Vem får mest credit om man får MVG på provet?
Jo skolkaren, för han/hon har ju det dåligt hemma!
Klarar han/hon ett prov så ska man buga, bocka och applådera!
Men om den duktiga eleven som också mår dåligt får MVG på provet, då är det ingen big deal för den personen e ju duktig...

MAN KAN FAN INTE TA SÅNT FÖR GIVET!

Om den duktiga eleven skulle börja skolka, DÅ skulle man buga, bocka och applådera om personen valde att inte skolka en dag.

De som alltid sköter sig borde få mycket mer credit än vad de som inte sköter sig får.

Samma sak;
Om någon mördar en annan så skyller den av sig på att man blev våldtagen när man var ung. Men måste man sjunka till samma nivå barafördet?

Aaaaa!
Alla mår dåligt i något slag.
Så är det bara!
Punkt .

En fredagskväll med Linsan



Igår hade jag en väldigt mysig kväll med Linsan!<3    
Vi tittade på Stardust, käkade gottesaker och somnade tidigt!

Förstörare!

Jag är så JÄVLA trött på all denna besatthet kring ämnet vikt och utseende. Det bara förstör!!!!!

Natti!!

Nu har jag precis varit en väldigt duktig flicka. JAg har pluggat en massa och nu ska jag sova.


G ö d n a t t S n ö g g i s a r ! ! !

Sorry...

Idag hade jag tänkt fota min fina outfit med snickarbyxor, najsiga smycken, basker och allt!
Men tror ni inte att när jag cyklar hem så börjar det spö regna!!! Nu ligger de stackars skickarbyxorna på sängen, DYBLÖTA och jag pallar inte ta på mig dem igen. Sorry...

Mina snickisar kommer på bild en annan dag! DET kan jag LOVA!

Tjohej!

Snickare!!

Jag har precis köpt ett par snickarbyxor!!!!

MTV galan

MTV Galan på Svensk TV är ju inget att titta på!

Texten är från någon helt annanstans och de klyddar med själva sändningen från VMA och blandar in en massa andra videos. Gud jag fattar ingenting. Så jobbigt!
Just nu funkar det! Men sen helt plötsligt så kommer det fucka sig.
UShiiii!!! :((

Utan Dina Andetag


Gravitation



Jag spelar lite fel, sjunger väldigt högt men VAFAN men får ju bjuda på sig själv litta!!

hoppas det gillas! :)

Tjohej!

Hejhej jag har presic varit ute och sprungit en runda, nu ha jag duschat och jag ska ta mig en matbit!

Tjohej!

KAOS!

Hejhej mitt liv e kaos

.

Det är ofta så att jag gör en fjäder till en enorm tuppajävel!

Jaja min dag har varit full med skratt, gråt, svett, blod och tårar. Inte riktigt, men nästan....

På torsdag är det fotografering. Jag säger bara: ÅNGEST! (med stora bokstäver)
Hur fan ska man se ut detta året då? Aaah! fotografering är inte något som gillas!

Min låt Blue Eyes

Här är min låt som jag har skrivit själv. Kommentera gärna vad ni tycker, jag kan behöva lite respons!


Dancing

Här är min version av Dancing. Hoppas ni gillar det!!





En chill helg i Everöd med Bästisen

Hejsan, denna helgen har jag varit i Everöd med Nean
Vi har varit i Ystad och shoppat lite, vi har ätit en massa och sovit typ tretton timmar varje natt. Så jävla chill. Min mobil funkar knappt så därför har jag inte laft upp några bilder. Men nu har jag faktiskt spalt in två låtar på min webbis. Jag lägger upp de strax!!

.

► Play the moment

▌▌ Pause the memories

■ Stop the pain

◄◄ Rewind the happines

RSS 2.0